ALTINÖZÜ’NDE “BAŞTACIMIZSINIZ” PROJESİ SÜRÜYOR

ALTINÖZÜ’NDE “BAŞTACIMIZSINIZ” PROJESİ SÜRÜYOR

Altınözü ilçesinde Altınözü Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından başlatılan “Baştacımızsınız” projesi titizlikle uygulanmaya devam ediyor.

Proje kapsamında ilçede bulunan Hasta, Engelli ve 65 yaş üstü olup kendi öz bakımını gerçekleştiremeyen bakıma muhtaç vatandaşlara yönelik sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyarak evde bakım hizmeti gerçekleştiriliyor. Konuyla ilgili Altınözü Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, “Altınözü SYDV tarafından ilçemizde bulunan Hasta, Engelli ve 65 yaş üstü olup kendi öz bakımını gerçekleştiremeyen bakıma muhtaç vatandaşlarımıza yönelik Baştacımızsınız projesi kapsamında sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyarak evde bakım hizmeti gerçekleştirilmektedir.

Altınözü ilçemiz mahallerinde hasta, engelli veya 65 yaş üstü olup bakıma muhtaç vatandaşlarımız bulunuyorsa 0-326-311-30-31 telefon numaraya bildirilmesini önemle rica ederiz” denildi.

Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.