ALTINÖZÜ’NDE HİÇBİR CANLI SAHİPSİZ DEĞİL

ALTINÖZÜ’NDE HİÇBİR CANLI SAHİPSİZ DEĞİL

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Altınözü İlçe Başkanı Hamit İsaoğulları, son hareketiyle ilçede tüm canlıların başkanı olduğunu kanıtladı.

CHP Altınözü İlçe Başkanı Hamit İsaoğulları, zorlu kış şartlarında sokaklarda yaşama mücadelesi veren sokak hayvanlarını elleriyle besledi. Soğuk havalarda yiyecek ve içecek bulma sıkıntısı yaşayan sokak hayvanlarının beslenmesi için tüm vatandaşlara da çağrı yapan Başkan İsaoğulları, örnek hareketiyle takdirleri topladı. Altınözü’nde beraberindekilerle sokak hayvanlarını besleyen Başkan İsaoğulları, yaptığı açıklamada; “Sahipsiz değiller, biz varız. Altınözü ilçemizde Kar yağışıyla birlikte yiyecek bulmakta zorlanan sokaktaki can dostlarımıza mama dağıtımı yapıyoruz. Onlar da acıkır, hatta aç kalır. Onların ağızları yoktur anlatamazlar. Aslında anlatırlar da bunu sadece kalpleri sıcacık olanlar görür” ifadelerini kullandı. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.