ALTINÖZÜ’NDE MÜTHİŞ TURNUVA SONA ERDİ

ALTINÖZÜ’NDE MÜTHİŞ TURNUVA SONA ERDİ

Altınözü Kaymakamlığı ve Danish refugee Council (DRC) tarafından hayata geçirilen Türk ve Suriyeli öğrencilerin karma olarak oynadığı futbol turnuvası final maçıyla tamamlandı.

Final maçına Altınözü Kaymakam vekili Ömer Faruk Gökçe, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Bulanık, Altınözü Gençlik ve Spor Müdürü Ahmet Zümre ve çok sayıda vatandaş katıldı. Liseler arası turnuvada şampiyon olan takıma kupa ve madalyalarını Kaymakam Vekili Gökçe ve Başkan Sarı takdim etti.

SARI: TÜM TAKIMLARI TEBRİK EDERİM

Başkan Sarı, yaptığı konuşmada; “Belediyemiz, Kaymakamlığımız ve Danish refugee Council (DRC) tarafından ilçemizde organize edilen “Ver Elini Kardeşim Hayata Gol Atalım” projesi kapsamında liseler arası öğrencilerimize yönelik düzenlenen final maçına İlçe Kaymakam Vekilimiz Sayın Ömer Faruk Gökçe, İlçe Başkanımız Sayın Yusuf Bulanık ve Altınözü Gençlik ve Spor Müd. Ahmet Zümre ile birlikte katıldık. Başta Şampiyon olan takım ve turnuvaya katılan tüm takımları tebrik ederim” dedi.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.