ALTINÖZÜ’NDEKİ BAYRAMLAŞMA PROGRAMINDA GÜNDEM: HATAY’IN YENİDEN İNŞASI

ALTINÖZÜ’NDEKİ BAYRAMLAŞMA PROGRAMINDA GÜNDEM: HATAY’IN YENİDEN İNŞASI

Kurban Bayramı dolayısıyla Altınözü Zeytin Kafe’de protokol üyeleri ve vatandaşların katılımıyla bayramlaşma programı düzenlendi. Bayramlaşma programında yapılan konuşmalarda Hatay’ın yeniden inşası ile ilgili son durum hakkında bilgi verildi. Programda konuşan Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, “Altınözü’nde her yıl 4 bayram kutluyoruz. 2’si bizim 2’si Hristiyan vatandaşlarımızın. Böyle bir zenginliğe sahip olmaktan mutluyuz. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun” dedi.

Belediye başkanlığı yaptığı ilk iki dönemde ellerinde olmayan nedenlerden dolayı bazı hizmetlerin aksadığını ifade eden Başkan Sarı 31 Mart seçimlerinde halkın hem ilçede hem HBB’de AK Parti’yi tercih ettiğini hatırlattı. Yaz mevsiminde asfalt çalışmalarının başlayacağını ifade eden Başkan Sarı, ilçenin ihtiyaçlarını el birliğiyle tamamlayacaklarını söyledi.Hastane için 1-2 ay daha müsade isteyen Başkan Sarı, zeminde oluşan sorun nedeniyle gecikme yaşandığı anlattı.Bayramdan hemen sonra yol yapım çalışmalarına başlanacağını ifade eden Başkan Sarı, tüm sorunların çözümü için kararlı olduklarına vurgu yaptı.Programda konuşma yapan bir diğer isim olan AK Parti Hatay İl Başkanı Mustafa Erdoğan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Hatay’a büyük bir önem verdiğini söyledi.

İl başkanı Erdoğan “Altınözü seçimde bizi hiç üzmedi, bir kez daha teşekkür ediyorum. Hatay’da tahmin edemeyeceğiniz kadar yoğun bir çalışma var. İki hafta önce il başkanları toplantısında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, HBB Başkanımız Mehmet Öntürk’le birlikte 40 dakika baş başa görüştü. Hatay’ın yeniden ayağa kalkması için tüm bakanlarımız, Cumhurbaşkanımız devrede. Büyük bir gayret gösteriyorlar” diye konuştu.

AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal da hükümetin tüm imkanlarıyla Hatay’ın yanında olduğunu söyledi. Yeşildal, “Hatay asrın değil asırların en büyük felaketini yaşadı. Hatay’ın ihtiyaçlarını biliyoruz. Tek gündemimiz Hatay’ın en hızlı şekilde toparlanması. Geçen hafta Cumhurbaşkanı yardımcımızı ağırladık. Başta yıkımın yoğun olduğu yerler olmak üzere ilimizi yeniden imar edeceğiz. Seçimler geride kaldı. Biz şuna inanıyoruz. Parti ayrımı yapmadan, hiçbir ayrım gözetmeden ortak aklı işletiyoruz. Birlik ve beraberlik bizim en büyük gücümüzdür. Depremzedelerin sığındığı ilçelerimizden biri olan Altınözü ilçemize tekrar teşekkür ediyorum” diye konuştu.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.