AMAÇ, KISMEN PİYASA ADALETİNİ SAĞLAMAK

AMAÇ, KISMEN PİYASA ADALETİNİ SAĞLAMAK

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, bugün yayınlanan market genelgesi ile ilgili bir açıklama yapan CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, tepki gösterdi. Özel: “Amaç; genelgeyle şimdilik kapalı olan esnafın talebini yerine getirmek ve kısmen piyasa adaletini sağlamak. Kel başa şimşir tarak.”dedi.

YOĞUNLUK VE HAREKETLİLİĞİ AZALTMAK

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç’un; Sonunda bunu da gördük. Ampul, tarak, mum, pil, kağıt, kalem vb. satışını bile yasakladılar…Teşekkürler AK Parti iktidarı. “şeklindeki paylaşımına cevap verdi. “Kel başa şimşir tarak” deyimi ile söze başlayan Özel: “ Yani: “Acil ihtiyaçlar dışında, ertelenebilir ihtiyaçlar için marketlerde oluşan yoğunluk ve hareketliliği azaltıp, bu ürünleri satan ama genelgeyle şimdilik kapalı olan esnafın talebini yerine getirmek ve kısmen piyasa adaletini sağlamak.

TARAK DA VAR TAVA DA

Bu arada bu genelge 7 Mayıs 2021 Cuma gününden itibaren geçerli olan 10 günlük bir genelge. Bugünden Cuma gününe kadar marketlerde bir kısıtlama yok yani. Tarak da var tava da.”dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.