AMACIMIZ VATANDAŞLAR İÇİN EN İYİ HİZMET

BASK HATAY İL TEMSİLCİLİĞİ ONURSAL BAŞKANI METİN YILMAZ “ORTAK AKIL ORTAK HAREKET HİZMET KALİTESİNİ ARTITIRIYOR”

AMACIMIZ VATANDAŞLAR İÇİN EN İYİ HİZMET

Bask Hatay İl Temsilciliği Onursal Başkanı ve Bağımsız Sağlık Sen genel merkez yöneticisi YILMAZ; “ Çalışanlarımız ve vatandaşlarımızın en iyi hizmeti alamaları için elimizden geleni yapacağız” dedi.

 Metin Yılmaz Açıklamasında; “Sendikacılığı kurulduğumuz günden bugüne, emekçinin yanında halkın hizmetinde düstürü ile siyasi ve ideolojik sendikacılığın panzehiriyiz. Hatay Devlet Hastanesi Başhekimliği ile ortak akıl ortak hareket ile devletimizin yöneticilerimize ve biz sivil toplum kuruluşlarına emanet ettiği güzide yerlerin hem korunması hemde vatandaşlarımıza daha sağlıklı ve kolay ulaşılabilir şekilde hizmetin sağlanması adına eski devlet hastanesi olarak bilinen Hatay Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binası Acil önünde oluşan çukurları malzeme ve içiliği tamamen sendikamız tarafından karşılanarak tamirat ve tadilatların yapılmıştır. böylelikle hastaların tekerlekli sandalyeden düşmelerinin önüne geçilmiştir. Vatandaşlarımıza ve çalışanlarımıza daha güvenilir bir ortam sağlamış bulunmaktayız. Bugün bu güzellikleri alkışlıyorsak yarında yapılan yanlışa dur demiyeceğimiz anlamı kesinlikle taşımamaktadır. bizler her daim idaere ile çalışanlar arasında köprü görevi görerek her zman ve herdaim çözüm önerileri ile olaşucak problemleri çözme noktasında bugün olduğu gibi yarında çaba sarf edip taşın altına elimizi koyacaz “ dedi. “Bugüne kadar emanet edilenlere emanet edilen yerlerin bu denli ihmal edilmesinde sorumluları suçlamaktansa başhekimimiz Dr Mahmut Bayrakçıoğlu ile sürekli diyaloğ halinde olarak en güzel hizmetlerin yapılacağına inancımız sonsuzdur. ” dedi. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.