AMANOS DAĞLARI'NDA TERÖRİSTLERE AİT 9 DEPO VE 3 ADET SIĞINAK TESPİT EDİLDİ

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Abdullah Akdeniz-69 operasyonu kapsamında, biri 6 “odalı” sığınaklarda, örgütsel ve yaşamsal malzemeler ele geçirildi

AMANOS DAĞLARI'NDA TERÖRİSTLERE AİT 9 DEPO VE 3 ADET SIĞINAK TESPİT EDİLDİ

Hatay Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, “Şehit Jandarma Uzman Çavuş Abdullah Akdeniz-69″operasyonu doğrultusunda İl Jandarma Komutanlığına bağlı birlikler, Amanos Dağları kırsalında PKK terör örgütüne yönelik “temas arama” faaliyeti başlattı. 

Jandarma ekiplerince tespit edilen biri kat kat 6 “odalı” olan 3 sığınak ve 9 depoda, büyük telsiz, akü, akümülatör, EYP anahtarı, 50 metre EYP kablosu, 50 metre fünye takılı EYP kablosu, 60 metre sarı renkli saniyeli fitil, DVD oynatıcı, tablet, iki kaset, 70 büyük boy pil, 0,5 litre asit, 2 radyo, 80 metre elektrik kablosu, tüplü soba, mutfak ve piknik tüpü ile çok miktarda yiyecek, giyecek ve yaşam malzemesi ele geçirildi. Operasyon kapsamındaki çalışmaların sürdüğü öğrenildi. (AA)

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.