“ANADOLU MEKTEBİ YAZAR OKUMALARI” ORTAOKUL İL PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

“ANADOLU MEKTEBİ YAZAR OKUMALARI” ORTAOKUL İL PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Bu sene ikincisi düzenlenen “Anadolu Mektebi Yazar Okumaları” ortaokul Hatay il programı; Maşuklu Hayrittin Çolakoğlu Ortaokulu Müdürü Songül Danacı koordinesinde, Küçükdalyan Mahmut Yarım Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Zübeyde Kutlu’nun moderatörlüğünde, büyük bir coşkuyla sunuldu.

Programa; Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko, Kültür ve Turizm İl Müdür Yardımcısı Celal Baz, MKÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Ali Kirman, Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Mahmut Sabah, Mustafa Tekdemir, okul  müdürleri ve davetliler katıldı.

Hatay Arkeoloji Müzesi konferans salonunda, farklı okullardan birçok katılımcının bir araya gelmesiyle gerçekleştirilen panelde; kitap değerlendirmeleri, yazara ve kahramana mektuplar, kitap kahramanlarını tanıştırma, şiirler, şarkılar, öğrencilerin kitap içerikleri ile ilgili resimlerinin sergilenmesi gibi birbirinden güzel birçok etkinlik yer aldı. MKÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Ali Kirman’ın değerlendirme konuşmasının ardından Bedii Sabuncu Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin müzik ziyafeti etkinliğe renk kattı. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.