ANNE TOPLUMUN CAN DAMARINA SOLUK VEREN ASİL BİR İMPARATORLUKTUR

ANNE TOPLUMUN CAN DAMARINA SOLUK VEREN ASİL BİR İMPARATORLUKTUR

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Bu yıl 8 Mayıs tarihine denk gelen Anneler günü münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Yavuz Mesajında; “Anne toplumun can damarına soluk veren asil bir imparatorluktur.Anneler günü; Gücümüze güç, umutlarımıza umut katan Annelerimizi onurlandıran önemli günlerimizden birisidir.Annelik, yüce ALLAH’ın (c.c.) basiret sahibi kadınlara verdiği cennet tüten bir nimettir. Çünkü özümüz de onlar, ömrümüz de onlardır. Karşılıksız sevginin bahçesinde, sonsuzluğu doğuran bu hazine, yeri geldiğinde baş tacı, yeri geldiğinde çaresizliğe ilacın ta kendisidir Annelik.Anneye verilen değer bir toplumun genetiğini ortaya koyan gerçeklerdir. Anne yüreği; Sevgi, şefkat, iyilik ve merhamet ile iç içe harmanlanmış bir zenginlik taşır. Annesini seven insan aynı zamanda ideal bir eştir. Anne duası ALLAH (c.c.) katında en makbul dualardandır. Annelerin en büyük servetleri ALLAH’ a (c.c.) kulluk eden, vatanına, milletine hizmet eden; Bayrağına, devletine, milletine âşık evlatlarıdır.

Annelerimiz sadece bir gün değil her gün her an hatırlanması gereken en önemli varlıklarımızdır. Bazen tatlı bir tebessüm, bazen sıcak bir anne fısıltısı, bazen de içtenlikle gözlerimizden akan birkaç damla tuzlu gözyaşı, Annelerimize sunacağımız en büyük hediyedir.

Bu duygu ve düşüncelerle, dünyanın en kutsal sorumluluğunun tabiatındaki sevgi, şefkat ve merhamet duyguları ile gücümüze güç, hayatımıza anlam katan başta Şehit ve Gazi annelerimiz olmak üzere, tüm dünya annelerinin, anneler gününü kutlar; Sağlık, mutluluk ve uzun ömürler dilerim.” Dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.