ANNELERİMİZ YAŞAM MİMARLARIMIZDIR

ANNELERİMİZ YAŞAM MİMARLARIMIZDIR

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Anneler Günü Dolayısıyla Mesaj yayımladı. Başkan Güzel Mesajında;“Sonsuz fedakarlık, sevginin ve merhametin sembolü olan annelerimiz, en değerli varlıklarımız, yaşam mimarlarımızdır. Aile hayatının birleştirici unsuru, olan anneler, sevgi ve şefkatle, sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde her zaman büyük bir sorumluluk üstlenmişlerdir.

Dünyanın en kutsal görevini yerine getiren annelerin hakkı asla ödenemez.Zor günlerden geçtiğimiz covid-19 salıgını sürecinde büyük fedakârlıklar göstererek aylarca evlatlarının yüzünü göremeden, insan sağlığına hizmet etmek için hastanelerde görev yapan annelerimize şükranlarımı sunuyor, sarfettikleri çabanın önünde saygıyla eğiliyorum.

Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kıymetli annesi Zübeyde Hanım ve şehit annelerimiz olmak üzere; Bizleri bu günlere getiren, varlıklarıyla hayatımıza anlam katan, başımızın tacı olan annelerimizin anneler günü’nü kutluyor,sağlık diliyorum.Ebediyete intikal etmiş annelerimize de Allah’tan rahmet dileyerek, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” Dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.