ANNELERİMİZİN ÜZERİMİZDEKİ HAKLARINI HİÇBİR ZAMAN ÖDEYEMEYİZ

ANNELERİMİZİN ÜZERİMİZDEKİ HAKLARINI HİÇBİR ZAMAN ÖDEYEMEYİZ

CHP Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Tokdemir mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Toplumlarda insanların birbirlerine karşı sevgi ve saygı ne kadar gelişir ve yayılırsa, toplumlara o kadar mutluluk ve huzur hâkim olur. Bunun temelinde de ‘Cennet annelerin ayaklarının altında’ olduğuna inandığımız annelerimiz yatmaktadır.

Yüreğindeki sevgisi, vicdanındaki adaleti, yaşamımızdaki yeri ile hayatın her zorluğuna göğüs germe gücünü taşıyan, toplumun eşsiz mimarları ve sevgiyi, hoşgörüyü, sadakati, sabır ve cesareti tek bir çatı altında buluşturmayı başarabilen en özel varlığımız annelerimizin üzerimizdeki haklarını hiçbir zaman ödeyemeyiz.

Özellikle koronavirüs dolayısıyla evlatlarından uzak, aylardır hastanelerde bir can daha fazla kurtarmak için gayret sarf eden annelerimizi de unutmadık unutmayacağız.

Başta şehit ve gazilerimizin anneleri ile koronavirüs ile mücadele eden sağlık çalışanı anneleri olmak üzere, tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, ebediyete intikal eden annelerimizi de rahmet ve minnetle anıyorum.”Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.