ANTAKYA BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI ALEV SEÇMEN; "AZİZ ŞEHİTLERİMİZİN ARDINDAN AİLELERİNİ YALNIZ BIRAKMIYORUZ"

ANTAKYA BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI ALEV SEÇMEN; "AZİZ ŞEHİTLERİMİZİN ARDINDAN AİLELERİNİ YALNIZ BIRAKMIYORUZ"

Antakya Belediyesi Başkan Yardımcısı Alev Seçmen, AK Parti Kadın Kolları Antakya İlçe Başkanı Sabriye Güçlü ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte şehit ailelerine ziyaretler gerçekleştiriyor.

Antakya Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre Belediye Başkan Yardımcısı Alev Seçmen, AK Parti Kadın Kolları Antakya İlçe Başkanı Sabriye Güçlü ve yönetim kurulu üyeleri aziz şehitlerimizin ailelerini ziyaret ederek hallerini hatırlarını soruyor, gönül rızalarını, hayır dualarını alıyor.

Yapılan açıklamada belirlenen program çerçevesinde aziz şehitlerimizin ailelerine ziyaretlerin devam edeceği, bugüne dek aziz şehitlerimiz Hüseyin Gözübüyük, Ahmet Sümer ve Mustafa Bayraktar’ın ailelerinin ziyaret edildiği belirtildi.

Antakya Belediye Başkan Yardımcısı Alev Seçmen ziyaretlerde ailelerin acılarına ortak olarak, vatan uğruna şehit olan evlatlarının ardından sabırlar niyaz ettiğini belirtti. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.