ANTAKYA BELEDİYE MECLİSİ’NDEN HATAYSPOR’A DESTEK

ANTAKYA BELEDİYE MECLİSİ’NDEN HATAYSPOR’A DESTEK

Antakya Belediye Meclisi Temmuz ayı olağan toplantısını gerçekleştirmek üzere Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (HESOB) toplantı salonunda bir araya geldi.

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz başkanlığında toplanan belediye meclisinde, Başkan Yılmaz ve tüm meclis üyelerinin, Süper Lig yolunda mücadele eden Hatayspor maskesi takması örnek teşkil etti. Hatayspor ile ilgili hassasiyetini her zaman ifade ederek, takıma her anlamda destek çıkan Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, “Şehrimizin ortak değeri Hatayspor’a Süper Lig yolunda başarılar diliyorum.” dedi.

HESOB Başkanı Teksöz’den Teşekkür

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (HESOB) Başkanı Abdulkadir Teksöz, tarihi uzun çarşının restorasyonu ile ilgili büyük emekler veren ve ayrıca pandemi süresince gecesini gündüzüne katan, aldığı kararlar ile esnafın dostu olduğunu bir kez daha ortaya koyan Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz ve Antakya Belediyesi meclis üyelerine teşekkür etti.

 Temmuz ayı olağan meclis toplantısına ev sahipliği yapan ve toplantıda kısa bir konuşma yapan Teksöz, başta Başkan Yılmaz olmak üzere tüm meclisin çabasının takdire şayan olduğunu dile getirdi. Teksöz, Şekerciler ve Tatlıcılar Odası Başkanı Ganim Kıt ile beraber, Başkan Yılmaz’a hediye, çiçek ve plaket takdim ederken, meclis üyelerine de çeşitli hediyeler takdim etti. Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz ise ev sahipliğinden dolayı HESOB Başkanı Teksöz’e teşekkürlerini iletti. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.