ANTAKYA BELEDİYESİ AĞUSTOS AYI TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ANTAKYA BELEDİYESİ AĞUSTOS AYI TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Yeşil Vatanımıza Yapılan Alçakça Eylemler Hakkında Tüm Meclis Üyelerinin Desteğiyle Kınama Mesajı Yayınlandı Antakya Belediyesi Ağustos ayı olağan toplantısı, Belediye Başkan Vekili Zeki Berber başkanlığında icra edildi.

Atatürk Caddesi Mahfel Sosyal Tesislerinde bulunan Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşen toplantıda, gündeme ilişkin şu açıklamalarda bulunuldu: “Milletimizin yakından takip ettiği Yeşil Vatanımıza yapılan alçakça eylemler hakkında tüm meclis üyelerinin desteğiyle kınama mesajı yayınlandı. Bu süreçte cansiperane mücadele edip vatanımızı korumaya çalışırken hayatını kaybeden kahraman orman teşkilatına ve sivil vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilendi. Devletimiz tüm kurumları ve imkânlarıyla yangınların söndürülmesi, vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin giderilmesi, hasarların tazmini, zarar gören yerlerin yeniden ihyası için çalışmaktadır. Devletimiz ve milletimiz hep birlikte bu zorlu süreçleri aşmasını bilmiştir ve bu süreci de hep birlikte aşacağımıza inancımız tamdır.

Söndürme işlemleri devam eden tüm yangınların kısa sürede söndürülmesini umuyor, sorumluların acilen yakalanarak cezalandırılmasını diliyoruz. Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde yaşanan sel felaketinde zarar gören tüm vatandaşlarımıza da geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Aziz milletimiz ve devletimizin tüm kurumları, zarar gören vatandaşlarımızla beraberdir.” Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.