ANTAKYA BELEDİYESİ EĞİTİME VE SPORA KATKIYI SÜRDÜRÜYOR

ANTAKYA BELEDİYESİ EĞİTİME VE SPORA KATKIYI SÜRDÜRÜYOR

İzzettin Yılmaz’ın başkanlığa geldiği günden bu yana çıta atlayan Antakya Belediyesi, eğitime ve spora katkı yapmayı sürdürüyor. İlçede eğitim gören öğrencilere Avrupa standartlarında bir bilim merkezi oluşturan, Antakyalı gençlere sporu sevdirmek için yarı olimpik yüzme havuzu yapımını başlatan İzzettin Yılmaz, verdiği sözleri bir bir tutuyor.

YÜZME HAVUZU YAZ SEZONUNA HAZIRLANIYOR

Yazları kavurucu sıcaklarda hem yüzme öğrenmek, hem de serinlemek isteyen vatandaşların imdadına yetişen Antakya Belediyesi, Saraykent Mahallesi’nde yapımına başladığı yarı olimpik kapalı yüzme havuzunun inşaatını tüm hızıyla sürdürüyor. Pandemi dönemi dolayısıyla inşaatı bir süre duran, ancak son dönemde hızla eksiklerin tamamlandığı yüzme havuzu çok kısa bir süre içinde vatandaşlara hizmet verecek. 7’den 77’ye tüm vatandaşların kullanabileceği tesis, günümüzün şartlarına uygun şekilde tasarlanacak. Başkan Yılmaz, çalışmalarla ilgili açıklamasında, “Antakya´nın gelişmesi, güzelleşmesi, gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak, kültür, sanat ve sporla ilgilenmelerini sağlamak amacıyla şehre yapacağımız yatırımlar bundan sonraki süreçte de artarak devam edecek” ifadelerini kullandı.

ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ TYT SINAVI

Antakya Belediyesi’nin eğitime katkı çalışmaları kapsamında öğrencilere ücretsiz olarak düzenlediği TYT deneme sınavları devam ediyor. Antakya Belediyesi ve Antakya ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde, Antakya’da talepte bulunan tüm okullarda 12. sınıflara TYT deneme sınavı gerçekleştirildi. Eğitim ve öğretime önem veren Antakya Belediyesi, geleceğe yatırım yapmaya devam ediyor. Aynı zamanda Avrupa standartlarında tasarlanıp öğrencilere uzay hayatını ve bilimi tanıtmak ve sevdirmek amacıyla yapılan bilim merkezinde de çalışmalar tüm hızıyla sürdürülüyor. Antakya Belediyesi, kent genelinde eğitime, spora, sanata ve sosyal hayata katkılarını sürdürecek. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.