Meşale Gazetesi

ANTAKYA BELEDİYESİ GENÇLİK SPOR KULÜBÜNE YENİ TRANSFERLER

ANTAKYA BELEDİYESİ GENÇLİK SPOR KULÜBÜNE YENİ TRANSFERLER

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Gençlik Spor Kulübü Kadın Voleybol ve Erkek Futbol takımları yeni antrenör ve sporcuları ile sözleşmelerini imzaladı. 

Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Lig 6. Grupta yer alan Antakya Belediyesi Gençlik Spor Kulübü kadın voleybol takımı için Antrenör Levent Berber, Orta oyuncular Didem Uysal, Büşra Arslan, Yasenya Hamurcu ve Pasör Melike Yıldız ile sözleşme imzalayan Başkan Yılmaz, sporculara ligde başarılar diledi. 

Aynı şekilde Futbol takımı için de Barış Gür, M. Ali Aslan, Abdurrahman Haluk, Ö. Faruk Aşkar,  Ömer Şimşek, Fatih Alyaz, Haşim Kar ile prensipte anlaşan, Sportif Direktör Armağan Öztürk ve Antrenör Kenan Maraşlıoğlu ile sözleşme imzalayan Başkan Yılmaz, Antakya Belediyesi GSK Futbol Kulübü’nü bu yıl şampiyonluğa taşıyacaklarına inandığını belirterek takıma başarılı bir sezon geçirmeleri dileğinde bulundu.  

Geçtiğimiz sezon 2. Amatör Küme A grubunda göstermiş olduğu üstün başarı ile Lig 1.’si olarak sezonu tamamlayan Antakya Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Futbol Takımı bu sezon 1. Amatör Kümede mücadele edecek. 

Halk Oyunları Ekibine Yeni Antrenör 

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz spor kulüplerinin yanı sıra Antakya Belediyesi Halk Oyunları ekibi için de Antrenör Muhammed Bıkmış ile sözleşme imzaladı. Başkan Yılmaz; kültürümüzün vazgeçilmez değerlerinden olan Halk Oyunları’nın tanıtılması ve geleceğe aktarılması konusunda emek veren tüm ekibe başarılar dileğinde bulundu. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.