Meşale Gazetesi

ANTAKYA BELEDİYESİ, SOSYAL MESAFE VE MASKE KULLANIMI KONUSUNDA UYARDI

ANTAKYA BELEDİYESİ, SOSYAL MESAFE VE MASKE KULLANIMI KONUSUNDA UYARDI

Antakya Belediyesi normalleşme süreci kapsamında vatandaşların dikkatli olmaları, kontrollü sosyal hayat kurallarına alışmaları gerektiği konusunda hatırlatmalarda bulundu.

Antakya Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada şunlar yer aldı; “ Korona virüs tehdidi ülkemiz genelinde hala devam ediyor. Bu nedenle Sağlık Bakanlığı ve İç İşleri Bakanlığı koordinesinde yürütülen “Kontrollü Sosyal Hayat” uygulamasına tüm hemşehrilerimizin uyması, kendi sağlıkları açısından çok önemli.

Antakya Belediyesi olarak şehrimizin 95 Mahallesinde temizlik ve dezenfekte çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Belediye hizmet binalarımız içerisinde de pandemi sürecine uygun düzenlemelere yaparak hem personelimizin, hem de iş ve işlemlerini yapmak üzere belediyemizi ziyaret eden vatandaşlarımızın sağlığını korumaya gayret gösteriyoruz. Salgınla ancak herkes mücadele ederse başa çıkabiliriz. Bu sebeple tüm bireylere kendi sağlıklarını koruyabilmeleri amacıyla büyük görev düşüyor. Öncelikli olarak sosyal mesafeyi korumak zorundayız. Bu sebeple gerekli olmadıkça dışarıya çıkmamalı, çıkıyorsak muhakkak maske kullanmalıyız. Salgına karşı bilinçli olmalı, hem kendimiz hem de sevdiklerimiz için gerekli hijyen kurallarına uymalıyız.” Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.