Meşale Gazetesi

ANTAKYA BELEDİYESİ STANDI FUARIN GÖZDESİ OLDU

ANTAKYA BELEDİYESİ STANDI FUARIN GÖZDESİ OLDU

Antakya’nın kültürü, tarihi, gastronomisi ve dillere destan lezzetlerinin tanıtımı için başkentte açılan Antakya Belediyesi standı fuarın gözdesi oldu. Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın büyük önem verdiği tanıtım faaliyetleri için Antakya’nın tarihini, kültürünü, gastronomisini anlatan birbirinden eşsiz binlerce parçalık stant itinayla dizildi. Antakya Belediyesi standı, başta Hatay Valisi Rahmi Doğan olmak üzere Başkentte Hatay Tanıtım ve Gastronomi Günleri’ne katılan herkesin uğradığı ve en çok beğenilen stant olmayı başardı. Başkan Yılmaz’ın deneyimli ekibi de düzenlenen stanttan dolayı tam not aldı. İlk günün Cuma olmasına rağmen ziyaretçilerin akınına uğrayan Antakya Belediyesi standını ziyaret eden vatandaşlar “Barış, hoşgörü ve kardeşlik” temasıyla düzenlenen fuarın en çok beğendikleri standın Antakya Belediyesi standı olduğunu kaydettiler.

VATANDAŞLARDAN ANTAKYA BELEDİYESİ STANDINA ÖVGÜ

Hatay Valiliği, Hatay Büyükşehir Belediyesi, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), Hatay Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği (HESOB) ve Hatay Turizm ve Gastronomi Derneği katkılarıyla düzenlenen fuara başkentte yaşayan Hataylıların ve çevre illerden gelen vatandaşların akınına uğradı.

Vatandaşlar, Antakya’nın lezzetlerinin yanı sıra kültürünün de en ince ayrıntısına kadar anlatıldığı standı gezen vatandaşlar, kendilerine gösterilen yakın ilgi ve alakadan dolayı Başkan Yılmaz’a ve tüm personellere teşekkürlerini sundular. Antakya sevdalısı Başkan İzzettin Yılmaz’ın tüm bilgi ve birikimlerini aktardığı stantta vatandaşlar Antakya’ya dair birçok ögeyi yakından inceleme ve tanıma imkanı buldular.

FUAR 5 GÜN BOYUNCA AÇIK KALACAK

Bu yıl ‘Barış, hoşgörü ve kardeşlik’ temasıyla düzenlenecek etkinlikte; künefeden çökeleğe, kağıt kebabından tuzlu yoğurda kadar coğrafi işaretli 10 ürün de tanıtılacak. Başkentte Hatay Tanıtım ve Gastronomi Günleri Ankara ANFA Altınpark Fuar ve Kongre Merkezi bu kapsamda 25-29 Mart 2022 tarihleri arasında açık kalacak.Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.