ANTAKYA BELEDİYESİ STANDINA YOĞUN İLGİ

ANTAKYA BELEDİYESİ STANDINA YOĞUN İLGİ

İstanbul’da Hatay Günleri fuarı çerçevesinde kurulan Antakya Belediyesi standı ilk gün itibariyle ziyaretçilerin uğrak noktası oldu. Yerel ve ulusal çok sayıda basın mensubunun da ilgi gösterdiği stantta zahter ve zeytin salatası yarışması yapıldı.

Hatay’ın yerel lezzetleri arasında bulunan zahterin ve zeytin salatasının en güzelini yapana ödül verilen yarışmada kıyasıya bir mücadele yaşandı. Antakya Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Mursaloğlu’nun himayelerinde gerçekleşen yarışmada birinciye ödülleri takdim edildi. Başkan Yardımcısı Mursaloğlu da yarışmacıları kutlayarak yapılan yemeklerin tadımını gerçekleştirdi. Star TV muhabirlerinin yanı sıra çok sayıda basın mensubunun ilgi gösterdiği yarışmada eğlenceli anlar yaşandı.

MURSALOĞLU: FUARIN EN RENKLİ STANDI OLACAĞIZ

Antakya Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Mursaloğlu, yarışmaya katılan ve dereceye giren tüm vatandaşları kutladı. Mursaloğlu, “Antakya Belediyesi olarak tam kapasite olarak fuara katıldık. İlk günden yarışmalarımızla, oyun ekibimizle ve lezzetlerimizle vatandaşların huzurundayız. Fuarın en renkli standı olacağız. Bu anlamda Başkanımız İzzettin Yılmaz’a teşekkür ederiz. Herkesi standımıza bekliyoruz” dedi. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.