ANTAKYA BELEDİYESİ ULUSAL BASINDA

ANTAKYA BELEDİYESİ ULUSAL BASINDA

İstanbul’da Hatay’ın tanıtımı amacıyla gerçekleştirilen İstanbul’da Hatay Günleri çerçevesinde Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz TV8 kanalına röportaj verdi.

Antakya’nın sanatı, kültürü, gastronomisi ve gerçekleşen hizmetlerini TV8 ekranlarında değerlendiren Başkan Yılmaz, tüm vatandaşları fuara ve Antakya Belediyesi standına davet etti. TV8 kanalında Duygu Şenel’in konuğu olan Başkan Yılmaz, tüm TV ekibine Antakya Belediyesi’nin tanıtımına yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür etti.

YILMAZ: ANTAKYA’MIZI TANITTIK

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz yaptığı açıklamada, “TV8 Kanalında yayınlanan Şehrin Nabzı programı sunucusu Duygu Şenel hanımefendi ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik. Şehrimizin tarihi, doğası, kültürü, mutfağı, el sanatları ve daha bir çok yöresel değerini tanıtmaya katkı sağladıkları için kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.