ANTAKYA BELEDİYESİ’NDE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

ANTAKYA BELEDİYESİ’NDE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

Hayata geçirdiği projelerle, taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, başkanlık görevine geldiği günden bu yana, Antakya’nın daha yaşanılabilir bir kent olması için büyük çaba harcıyor.

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Antakya’yı marka kent yapma yolunda adımlar atmaya, hizmetleri ardı ardına hayata geçirmeye devam ediyor.Başkan Yılmaz, yardımcıları ve tüm çalışanlarıyla birlikte kenti kalkındırmayı sürdürüyor. Bu anlamda en fazla önem verilen konuların başında temizlik geliyor.Marka kent olma yolunun temizlikten geçtiğini bilen Başkan Yılmaz, temizlik konusuna hassasiyetle yaklaşıyor.Antakya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tertemiz bir Antakya için sürdürülen temizlik hizmeti kapsamında şehir genelinde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştiriyor.Antakya Belediyesi şehir genelinde sorumluluk kapsamındaki 95 mahallelerde okul, sağlık ocağı, muhtarlık, park ve sokaklarda süpürge, yıkama, yabani ot temizliği, konteyner tasfiyesi ve ibadethane temizliği gerçekleştiriyor. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.