ANTAKYA BELEDİYESİ’NDEN ASFALT ATAĞI

ANTAKYA BELEDİYESİ’NDEN ASFALT ATAĞI

SIRADAKİ ADRES “CEBRAİL MAHALLESİ”

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın kent genelinde başlattığı ve vatandaşlar tarafından çok beğenilen asfalt atağının son durağı Cebrail Mahallesi oldu. Antakya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Cebrail Mahallesi’nde asfalt çalışmaları gerçekleştirdiklerini bildirdi. Kent genelinde ihtiyaç olan her yere yapılan ve şimdiye kadar asfalt görmeyen sokakların dahi asfaltlandığı program kapsamında Antakya Belediyesinden yapılan açıklamaya göre şehir genelinde yollarda devam eden bakım, onarım, yenileme ve iyileştirme hizmetleri kapsamında parke döşeme, parke onarım, asfalt onarım, stabilize malzeme dökümü, yeni imar yolu açma ve çoğunlukla asfalt kaplama işlemleri devam ediyor. Yürütülen hizmetler kapsamında son olarak Cebrail Mahallesi 4. Bahçeli Sokak’ta gerçekleştirilen asfalt kaplama çalışması gerçekleştirildiği belirtildi.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN YILMAZ’A TEŞEKKÜR

Antakya’nın yeni bir çehre kazanması, araç sürücülerinin ve vatandaşların daha kaliteli yollara kavuşmasını amaçlayan Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın direktifleri ile Cebrail Mahallesi’nde başlayan asfalt çalışmaları beğenildi. Vatandaşlar, modern Antakya’nın mimarı diye nitelendirdikleri Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz başta olmak üzere Fen İşleri Dairesi’ne ve tüm personellere teşekkürlerini sundular.

YILMAZ: “HER ŞEY ANTAKYA İÇİN”

Antakya’ya hizmet etmenin şeref olduğunu belirten Başkan Yılmaz, kent genelinde çalışmaların yoğun tempoyla süreceğini belirtti. Vatandaşlara verdikleri kısa rahatsızlıktan dolayı özürlerini ileten Başkan Yılmaz, sabırlarından ve personellere yardımlarından dolayı da teşekkürlerini iletti. Antakya’nın yaşanılabilir bir kent olması için çalışmalara devam edeceklerini belirten Yılmaz, “Her şey Antakya ve Antakyalılar için” dedi. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.