Meşale Gazetesi

“ANTAKYA BELEDİYESİ’NDEN KESİNTİSİZ HİZMET ATAĞI”

“ANTAKYA BELEDİYESİ’NDEN KESİNTİSİZ HİZMET ATAĞI”

Antakya Belediyesi, koronavirüs yasakları kapsamında tam kapanma sürecini verimli şekilde geçirmek için planlı şekilde çalışarak kesintisiz hizmetlerini sürdürüyor. 

Tam kapanma sürecinde temizlik işleri müdürlüğü bünyesinde Akasya-Esenlik-Esentepe Mahalleleri’nde temizlik ve dezenfeksiyon çalışmaları gerçekleştirildi. Daha yaşanabilir bir Antakya için gece gündüz ekiplerin seferber olduğunun altını çizen Başkan Yılmaz, çalışmalarda emeği geçen tüm personele teşekkür etti. Başkan Yılmaz, planlı çalışma dahilinde diğer mahallelerde detemizlik çalışmalarının yapıldığını belirtti. 

HEP BERABER ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ

Antakya Belediyesi, planlama kapsamında alınan tedbirleri kararlılıkla uygulamaya devam ediyor. Antakya Belediyesi olarak önlemlerin en üst seviyede olduğunu kaydeden Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, “Hükümetimiz, Sağlık Bakanımızın koordinasyonunda her türlü tedbiri alıyor. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da hassasiyetle konunun üzerinde duruyor. Sağlık Bakanlığımız, koronavirüsün ülkemizde üstesinden gelinmesi için gerekli önlemleri aldı. Bakanlığımız tarafından açıklanan önlemlere ve dezenfekte kurallarına uyarak bu virüsün yayılmasını hep birlikte durduracağız” dedi.

YILMAZ: EVDE KAL

Antakya Belediyesi olarak, kesintisiz hizmet için eylem planını oluşturduklarının altını çizen Başkan Yılmaz “Hemşehrilerimizin bu virüsten hem tez zamanda kurtulabilmesi, hem de birbirlerine bulaştırmaması için gerçekten belediye olarak olağanüstü bir gayret sarf ediyoruz. Antakya Kaymakamlığımız ile birlikte Vefa Sosyal Destek Grubu oluşturarak, bu konuda ilave önlemleri sık sık değerlendiriyoruz” dedi. 

Vatandaşlardan kişisel hijyenlerine dikkat ederek, zorunlu olmadıkça evden çıkmamalarını isteyen Başkan Yılmaz, “Vatandaşlarımızın da bu konuda gerekli hassasiyeti göstermesi gerekiyor. Sosyal mesafeyi mutlaka koruyacağız, ellerimizi sıklıkla yıkayacağız ve hijyene büyük önem vereceğiz. Hiçbir virüs aldığımız tedbirlerden daha güçlü değildir. Siz evlerinizden çıkmayın. Biz sizin için çalışmaya devam ediyoruz. Milletimizin hizmetindeyiz” dedi. Haber Merkezi

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.