ANTAKYA BELEDİYESİ’NDEN SPORA DEV DESTEK

ANTAKYA BELEDİYESİ’NDEN SPORA DEV DESTEK

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, ilçenin imarının yanı sıra, ilçedeki vatandaşların spor, kültür ve sosyal yaşamlarının çeşitlenmesine de katkı sunmaya devam ediyor. Başkan Yılmaz, bu çerçevede ücretsiz yaz kurslarını hizmete sunmaya hazırlanıyor.

Başkan Yılmaz’ın öncülüğünde kurulan ekipler ile yaz boyunca ilçedeki gençlere ücretsiz spor kursları verilecek. Yaz kursları 6 Temmuz’da Saat 09:00’da Gençlik Hizmetleri Spor il Müdürlüğü yüzme havuzunda başlayacak. Aynı zamanda ilçe gençlerinin en sevdiği spor olan futbol alanında da ilçedeki gençlere ücretsiz futbol kursu veriliyor. Yakın zamanda başlanan kurslarda gençlerin kötü alışkanlıklardan uzaklaştırılıp sporun sevdirilmesi amaçlanıyor. Başlayan futbol kursunu ve yarın startı verilecek olan yüzme kursu alanını Antakya Belediyesi Spor işler Müdürü Erhan Önal ziyaret ederek denetimlerde bulundu.

ÖNAL’DAN SONER’E ZİYARET

Önal, ücretsiz yaz kursu için Gençlik Hizmetleri Spor il Müdürlüğü Havuz Amiri Kemal Soner’i ziyaret etti. Antakya Belediyesi Spor işler Müdürü Erhan Önal, tüm hazırlıkların tamamlanmasını istediği yüzme kursu alanına tüm Antakyalı gençleri davet etti. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Önal, “Antakya Belediyesi Spor işler Müdürlüğü olarak Salı günü Saat 09.00 başlayacak ücretsiz yaz kursumuz için Gençlik Hizmetleri Spor il Müdürlüğü Havuz Amiri Kemal Soner abiyi ziyaret ettik. Antakya Belediyesi Ücretsiz Futbol kursumuz başladı. Geleceğimiz olan gençlere bu fırsatı veren Antakya Belediye Başkanımız İzzettin Yılmaz’a teşekkür ederim. Tüm Antakyalı gençlerimizi kurslarımıza bekliyoruz” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.