ANTAKYA BELEDİYESPOR ANTAKYA’YI GURURLANDIRDI

ANTAKYA BELEDİYESPOR ANTAKYA’YI GURURLANDIRDI

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın destekleriyle ligde fırtına gibi esen Antakya Belediyespor, Kilis ekibi Elbeylispor’u 2-1 yenerek grupta liderliğe yükseldi. Ligde düşme potasında bulunan rakibi karşısında baştan sona kadar üstün bir oyun sergileyen Antakya Belediyespor, rakibini 2-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu ve liderliğe yükseldi. En yakın rakibi Gaziantep Ankaspor’un 1 puan önüne geçen Antakya Belediyespor, son haftalardaki çıkışını liderlikle süsleyerek Antakya’yı gururlandırdı.

BAŞKAN YILMAZ LİDERİ KUTLADI

Kilis Elbeylispor’u 2-1 yenerek liderliğe yükselen Antakya Belediyespor’un banisi Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, takımı kutlayarak bağrına bastı. Her şartta desteklediği takımıyla başarının gururunu yaşayan Yılmaz; “Elbeylispor karşısında 2-1 galibiyet alarak bizleri gururlandıran Antakya Belediyespor futbol takımımızı tebrik ediyorum” ifadeleriyle takımı kutladı. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.