ANTAKYA BELEDİYESPOR FIRTINA GİBİ ESMEYE DEVAM EDİYOR

ANTAKYA BELEDİYESPOR FIRTINA GİBİ ESMEYE DEVAM EDİYOR

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın yoğun çabalarıyla kurulan Antakya Belediyespor Bölgesel Amatör ligde fırtına gibi esmeye devam ediyor. Antakya’da spora ve sporcuya daima destek veren, gençlere spor alışkanlıkları kazandırarak kötü alışkanlıklardan koruma amacıyla BAL Ligi’nde mücadelesini sürdüren Antakya Belediyespor, bugün karşılaştığı kardeş ilçe Reyhanlı ekibi Reyhanlıspor’u 1-0 mağlup etmeyi başardı.

İsa Maviş Tazegül’ün düdük çaldığı maç Reyhanlı Tayfur Sökmen Stadyumu’nda oynandı. Bölgesel Amatör Ligi 3. Bölge maçında Antakya Belediyespor, rakibi Reyhanlıspor’u 1-0 mağlup ederek sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu. Geride kalan 10 haftada 1 maçı eksik olan Antakya Belediyespor, 9 takımlı ligde 4. sırada bulunuyor. Antakya Belediyespor, 1 maçını da kazandığı taktirde 2. sıraya kadar yükselebilecek.

BAŞKAN YILMAZ TAKIMI KUTLADI

Antakya Belediye Başkanı İzzetti Yılmaz, spora verdiği desteğin meyvelerini almanın mutluluğu içerisinde galip gelen takımı bağrına bastı. 1-0 kazanılan maçın ardından takımı kutlayan Başkan Yılmaz, yayınladığı mesajda; “Tebrikler Antakya Belediyespor. Reyhanlıspor karşısında 1-0 galibiyet alarak bizleri gururlandıran futbol takımımızı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı. Antakya Belediyespor, bir sonraki maçını 20 Şubat’ta Gaziantep temsilcisi Gaziantep Anadoluspor ile kendi sahasında oynayacak. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.