ANTAKYA BELEDİYESPOR’UMUZ ALKIŞI HAK ETTİ

ANTAKYA BELEDİYESPOR’UMUZ ALKIŞI HAK ETTİ

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın büyük çabalarıyla oluşturulan ve başarıdan başarıya koşan Antakya Belediyespor, Nizipspor’u 2-1 mağlup ederek 5’te 5 yaptı.

Son 5 maçta 5 galibiyet alarak yoluna emin adımlarla devam eden Antakya Belediyespor, bu maçta elde ettiği galibiyet ve aldığı 3 puanla zirve yolunda önemli bir mesafe kat etti ve 2. sıraya yükseldi. Ligin güçlü ekiplerinden Gaziantep temsilcisi Nizipspor’u ağırlayan Başkan Yılmaz’ın sporcuları, baştan sona üstün bir oyun sergileyerek maçtan 2-1 galip ayrıldı ve camiayı sevince boğdu. Başkan Yılmaz’ın emeklerinin karşılığını vermeye devam eden Antakya Belediyesporlu futbolcular, maçın ardından kenetlenerek kalan maçlar öncesinde birlik mesajı verdi.

Antakya Belediyespor Futbol Takımının 2-1’lik galibiyetiyle 3 puana ulaşarak 2. sıraya çıkmasının ardından Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, bir mesaj yayınlayarak futbolcuları kutladı. Yenilmez armada Antakya Belediyespor’un mimarı olan ve gururunu paylaşan Başkan Yılmaz; “Bölgesel Amatör Lig 2. Grupta; Nizipspor’u 2-1 mağlup ederek 2. Sıraya yükselen Antakya Belediyespor’umuzu yürekten tebrik ediyorum. Spora ve sporcuya desteğimiz sürecek” dedi. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.