Meşale Gazetesi

ANTAKYA BİLİM MERKEZİ İLK ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLADI

ANTAKYA BİLİM MERKEZİ İLK ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLADI

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın gençlerin eğitim ve gelişimlerine verdiği önem doğrultusunda projelendirilen Bilim Merkezi, ilk ziyaretçilerini ağırladı. 

Antakya Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada; “Saraykent 125. Yıl Anaokulundan gelen 13 minik ziyaretçi Bilim Merkezimizle tanıştı.

Deney odasında gözlemler yaptıktan sonra akıl ve zeka oyunları odasında oyunlar oynayarak eğlenceli vakitler geçiren miniklerimiz, robotik kodlama odamızda resim çizen robot ürettikten sonra astronomi odamızda güneş sistemimizle tanışıp, müzik eşliğinde dans edip, planetaryum içerisinde ise mitolojik hayvanlar ve uzayın derinlikleri ile ilgili çeşitli video gösterileri izlediler.” 

Sınav İçin Başvuru Kayıtları Online 

1 Mart Pazartesi günü itibariyle tüm okulların ziyaretlerine açılacak olan Bilim Merkezi, sosyal medya hesapları olan Facebook ve İnstagram’da Antakya Bilim Merkezi üzerinden sınav için başvuru kayıtlarını 3. – 10. Sınıf seviyeleri arası öğrenciler için online olarak almaya başladıklarını duyurdu. Başvuru formları sosyal medya hesapları profil linkinde yer aldığı bildirildi. 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.