Meşale Gazetesi

ANTAKYA BÖLGENİN “BİR’İNCİSİ” OLACAK

ANTAKYA BÖLGENİN “BİR’İNCİSİ” OLACAK

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, kenti bölgenin yıldızı yapma amacıyla çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Antakya’da temizlik, yeşil alan, asfalt gibi asli hizmetlerin yanı sıra kente kalıcı eserler bırakma amacıyla da yatırımları sürdüren Başkan Yılmaz kente bilim merkezi, Sümeyye Boyacı Yüzme Havuzu, Küçükdalyan Spor sahasının yanı sıra çok sayıda salon inşaatlarını da tamamladı.

YARDIMCILARINI VE EKİPLERİ SEFERBER EDİYOR

Kendisi kente hizmet kazandırmak için Antakya’da ve Ankara’da istişarelerini sürdürürken deneyimli yardımcılarını da farklı alanlarda ilçe geneline seferber eden Başkan Yılmaz, kentteki her sorunu kısa sürede çözerek takdir topluyor. Personellerini etkili ve verimli kullanarak hem personel memnuniyetini sağlayan, hem de vatandaş memnuniyetini kazanan Başkan Yılmaz, diğer ilçelere de örnek bir belediyecilik hizmetini ilçesinde sergiliyor.

USTALIK ESERİ MİLLET BAHÇESİ

Antakya’da yıkılan stadyumun yerine yapımı devam eden Millet Bahçesi Başkan Yılmaz’ın ustalık eseri olarak kısa zaman içinde hizmete açılacak. Vatandaşların rahat nefes alabilmesi için tasarlanan yeşil alan binlerce Antakyalının buluşma noktası olacak. Yeşil alanların yanı sıra oturma alanları, cami ve konferans salonu ile vatandaşların toplanma alanı olacak tesis inşaatı Başkan Yılmaz’ın gayretleri ile büyük hızla ilerliyor. 

BAŞKAN YILMAZ’IN ÖRNEK BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI

Kazandırdığı hizmetlerin yanı sıra esnafın ve halkın her alanda içinde olarak sorunlarını dinleyen Başkan Yılmaz, edindiği izlenim ve aldığı isteklere anında cevap vererek kentte sorunlu alan kalmaması için çalışmalarını sürdürüyor.

VATANDAŞLAR BAŞKAN YILMAZ’A TEŞEKKÜR ETTİ

Antakya’nın her mahallesinde asli hizmetlerin kesintisiz olarak devam etmesini sağlayarak vatandaşların memnuniyetini sağlayan Başkan Yılmaz’a vatandaşlar da teşekkürlerini iletti. Başkan Yılmaz’a, deneyimli yardımcılarını ve tüm personellere teşekkürlerini ileten vatandaşlar, Antakya Belediyesi ailesine çalışmalarında başarılar dilediler. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.