ANTAKYA EĞİTİMİNE ÇAĞ ATLATACAĞIZ

ANTAKYA EĞİTİMİNE ÇAĞ ATLATACAĞIZ

Yaptığı başarılı çalışmalarla Milli Eğitim Bakanlığı’nın dikkatini çekerek Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Ahmet Tecimen, Antakya’da eğitime çağ atlatacağına inandığını belirtti. Tecimen, göreve atandığı günden bu yana yaptığı okul ziyaretleri ve incelemelerle okulların eksiklerini bir bir not ettiklerini söyledi. Eksiklerin giderilmesiyle eğitimin daha da kaliteli hale geleceğine inandığını belirten Tecimen, başta Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ve İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko olmak üzere, Hatay eğitimine katkı sağlayan herkese şükranlarını iletti.

TECİMEN OKUL ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Her gün farklı bir bölgede okulları inceleyen Tecimen, okul yönetimleriyle de bilgi alışverişinde bulunuyor. Okullardaki her gelişmeyi yakından takip eden Tecimen, ziyaretleri kapsamında Antakya Nasrettin Hoca Anaokulu’nu, Antakya Hz. Ayşe Dil-Fen ve Sosyal Bilimler Proje Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni, Serinyol 100. Yıl ilk ve Ortaokulu’nu, Hatay Bilim ve Sanat Merkezi’ni, Atatürk Anadolu Lisesi’ni, Antakya Özbuğday Ortaokulu’nu, TOKİ Şehit Ömer Faruk Adaş İlkokulu’nu, Antakya Saraycık İlkokulu’nu, Antakya Cemil Meriç Anaokulu’nu yakından inceledi.

TECİMEN İSTİŞAREYE ÖNEM VERİYOR

Her okulda yetkililerle toplantı yapan ve tüm konularla ilgili bilgi alışverişinde bulunan Tecimen, okulların her ihtiyacının karşılanması konusunda girişimlerde bulunuyor. Pandemi döneminde hijyen kurallarına titizlikle uyulmasını isteyen Tecimen, müdür kadrosuna ve öğretmenlere de bu konuda hatırlatmalarda bulunuyor. Eğitimin sorunsuz devam edebilmesi için baştan sona kadar herkesin kurallara riayet etmesini isteyen Tecimen, öğrencilerle de sohbet ederek ders işleyişi hakkında bilgi ediniyor. Ziyaretlerinin sonunda eğitimcilere ve öğrencilere iyi dersler dileyen Tecimen’e gösterilen yoğun ilgi de gözlerden kaçmıyor. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.