ANTAKYA KAYMAKAMI ORHAN MARDİNLİ VE BAŞKAN YILMAZ SEMT PAZARLARINDA VE ÇARŞI İÇİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

ANTAKYA KAYMAKAMI ORHAN MARDİNLİ VE BAŞKAN YILMAZ SEMT PAZARLARINDA VE ÇARŞI İÇİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Antakya Kaymakamı Orhan Mardinli eşliğinde İl Hıfzıssıhha Kurul kararı gereğince koronavirüs ile mücadelede alınması gereken tedbirleri yerinde denetledi.

Denetimler esnasında Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz ve Antakya Kaymakamı Orhan Mardinli’ye belediye başkan yardımcıları eşlik etti.

 Antakya Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada şunlar yer aldı; “Antakya Belediye Başkanımız  İzzettin Yılmaz ve Antakya Kaymakamı Orhan Mardinli koronavirüs ile mücadele tedbirleri kapsamında Akasya ve Bağrıyanık Mahallelerinde semt pazarlarında, Uzun Çarşı, Kunduracılar Çarşısı ve Meydan Çarşısı içerisinde maske kullanımının sağlanması ve sosyal mesafeye uyulması konusunda incelemelerde bulundu.

Başkan Yılmaz ve Antakya Kaymakamı Orhan Mardinli yürütülen hijyen, maske kullanımı ve sosyal mesafe çalışmaları hakkında ekiplerden bilgi aldı.

Başkan Yılmaz ve Kaymakam Mardinli denetimler esnasında pazarcı esnafı, çarşı esnafı ve vatandaşlar ile sohbet ettiler. Kurallara uyulması konusundaki hassasiyetlerinden dolayı teşekkürlerini ileterek, hayırlı işler, bol kazançlar dileğinde bulundular.” Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.