ANTAKYA KIRTASİYEDEN MEMUR-SEN ÜYELERİNE ŞOK İNDİRİM

Antakya kırtasiye, kırtasiye ürünlerinde %25 ile %30 arasında Memur-Sen üyelerine indirimde bulunacağını ve anlaşma yaptığını belirtti.

ANTAKYA KIRTASİYEDEN MEMUR-SEN ÜYELERİNE ŞOK İNDİRİM

2019-2020 eğitim ve öğretim sezon öncesinde Memur-Sen ile Antakya kırtasiye, karşılıklı işbirliğini ve ortak anlayışı teşvik etmek ve geliştirmek amacıyla Memur-Sen üyelerine indirimde bulunmak üzere mütabakata vararak,  öğrencilerin kırtasiye maliyetleri önemli ölçüde azalıyor. Antakya kırtasiye, kırtasiye ürünlerinde %25 ile %30 arasında Memur-Sen üyelerine indirimde bulunacağını ve anlaşma yaptığını belirtti.

Öğrencilerin ve velilerin  beğenilerini dikkate alan Antakya kırtasiye, tüm okul ürünlerinin çocukların sağlığını koruyan; kanserojen madde içermeyen CE, EN 71 ve EN 72 gibi kalite belgelerine sahip olmasına özen gösteriyor. Söz konusu anlaşma ile Memur-Sen üyelerine bağlı, Eğitimciler Birliği Sendikası, Sağlik Sen,Diyanet Sen, Büro Memur-Sen, Toç-Bir-Sen, Bayindir ,Memur –Sen, Bem-Bir-Sen, Ulastirma Memur- Sen, Birlik Haber –Sen, Kültür Memur-Sen,  Enerji Bir Sen üyelerine  kırtasiye ürünlerinde %25 ile %30 arasında indirimden yararlancağını belirtti. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.