ANTAKYA KİTAP&KIRTASİYE YENİ YERİNDE YENİ KONSEPT İLE HİZMETTE

ANTAKYA KİTAP&KIRTASİYE YENİ YERİNDE YENİ KONSEPT İLE HİZMETTE

İşletmeciliğini Atilla Önal’ın yaptığı Antakya Kitap& Kırtasiye, yeni yerinde yeni konseptiyle Antakyalıların hizmetinde.Antakya Kitap&Kırtasiye Ofis Kırtasiye kapılarını açtı. Büro, okul kırtasiye ürünlerinin yer aldığı yeni işyerinin açılışı yapıldı.

Antakya Kitap&Kırtasiye’nin 75.Yıl bulvarı AK Parti Hatay İl Binası karşısında hizmet veren mağazanın açılışı, AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, AK Parti Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen, AK Parti Antakya İlçe Kadın Kolları Başkanı Sabriye Güçlü ve çok sayıda davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildi. 
Eğitime ve okumaya verilmesi gereken önemi konuşmasında vurgulayan Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, okumanın önemine vurgu yaptığı konuşmasında “Bir ülkenin gelişmesi iyi nitelikli insanların yetişmesi ile olur. Bu da kitap okumaktan geçer. Lütfen çocuklarınızı okutun. Okutalım çocuklarımızı. En iyi yatırım eğitimdir. Okumak insanı doğru yola yönlendirir’’ dedi.Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’da ‘’böyle güzel bir işletmeyi Antakya’ya kazandırdılar. Kendilerine başarılar diliyorum. Bu işyerini hizmete açan Atilla Önal beyi yürekten kutluyorum. Bu güzel işyerinin Antakya ve eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Sektördeki deneyimini kendi işyerinde devam ettirecek olan Atilla Önal;” Uzun zamandır sektörün içerisinde yer alan biriyim. Artık kendi markamızı oluşturarak Hemşehrilerimize hizmet edeceğiz. Açılışta bizleri yalnız bırakmayan dostlarımıza teşekkür ederiz” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.