ANTAKYA OKUYOR

ANTAKYA OKUYOR

Anadolu Mektebi projesi kapsamında yürütülen kitap değerlendirme panelinin ikincisi Antakya ilçesinde gerçekleştirildi.

Anadolu Mektebi/Yaygın Okuma Programı kapsamında Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde yürütülen ‘Antakya Okuyor’ projesinin ortaokul değerlendirme sunumunun ikincisi, elektronik ortamda Maşuklu Hayrittin Çolakoğlu Ortaokulu koordinesinde  gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen koordineye Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko’da telekonferans ile katılım sağladı.İlçeye bağlı 43 ortaokulda uygulanan projenin değerlendirme sunumuna İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Osman Şevket İyi , Anadolu Mektebi Merkez Ofisi Danışmanı Şükran Koyuncu’nun yanı sıra okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kitap Kapak Resimlerinin Sunumu Gerçekleştirildi

Sunuculuğunu Zübeyde Kutlu’nun yaptığı panelde, öğrencilerin yönetiminde kitap değerlendirmeleri sunuldu. Yazara ve kahramana mektup, kitap değerlendirmelerinin ve şiir yazma etkinliklerinin sunumu öğrenciler tarafından yapıldı. Kitap kapak resimlerinin sunumu gerçekleştirildi. Panelin sonunda değerlendirmede bulunan Anadolu Mektebi Merkez Ofisi Danışmanı Şükran Koyuncu; öğrencilerin çalışmalarını çok beğendiğini, kitap değerlendirmelerini çok samimi bulduğunu, projenin amacına uygun yapıldığını belirtti. Ayrıca öğrencilerin çalışmalarında onlara rehberlik eden danışman öğretmenlere ve projeye katkıda bulunan herkese teşekkür etti. Haber:Fadime ÇAYLI

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.