ANTAKYA SİZİNLE GURUR DUYUYOR

ANTAKYA SİZİNLE GURUR DUYUYOR

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın desteğiyle ligde şampiyonluk yarışına tüm hızıyla devam eden Antakya Belediyespor, son haftada karşılaştığı Payasspor’u 9-0 mağlup etti. Gaziantep Ankas ve Kilis Belediyespor ile birlikte şampiyonluk mücadelesi veren Antakya belediyespor, Çekmece Stadyumu’nda karşılaştığı rakibini iki devrede de attığı gollerle 3 puanın sahibi olarak puanını 28’e çıkardı. Şampiyonluk için kıyasıya yarışın sürdüğü grupta 9-0’lık galibiyet Antakya’da sevinç yarattı.

YILMAZ: ANTAKYA BELEDİYESPOR’A ŞAMPİYONLUK YAKIŞIR

Farklı galibiyetten memnun olan Başkan Yılmaz, Antakya Belediyespor’u ve takım antrenörlerini kutladı. Kardeş ilçe Payas ekibi Payasspor karşısında alınan 9-0’lık galibiyetin ardından bir kutlama mesajı yayınlayan Başkan Yılmaz; “Antakya Belediyespor, kentimizin öz kaynaklarıyla gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak ve spora teşvik etmek adına hayata geçirdiğimiz bir projedir. Bu ekip sezona şampiyonluk parolasıyla çıktı ve yoluna dolu dizgin devam ediyor. Payasspor’u baştan sona üstün bir oyunla 9-0 mağlup eden ve 3 puanın sahibi olan Antakya Belediyespor’umuzu canı gönülden tebrik ediyorum. Antakya Belediyespor’a desteğimiz sürecek. Bu takıma şampiyonluk yakışır” dedi. Maçın ardından Antakya Belediyesporlu futbolcular kenetlenerek galibiyetin coşkusunu yaşadılar.Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.