Antakya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Celal Mursaloğlu ve Meclis Başkanı Veliş Bahadırlı’nın MKÜ Rektörü Hasan Kaya Ziyareti

Antakya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Celal Mursaloğlu ve Meclis Başkanı Veliş Bahadırlı’nın MKÜ Rektörü Hasan Kaya Ziyareti

Antakya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Celal Mursaloğlu ve Meclis Başkanı Veliş Bahadırlı’nın  MKÜ Rektörü Hasan Kaya Ziyareti

Antakya Ticaret Borsası ve şahsım adına öncelikle yeniden göreve gelmenizden dolayı duyduğum memnuniyetimi dile getirerek, M.K.Ü. Rektörümüz Prof.Dr.Hüsnü Hasan Kaya’yı tebrik ediyoruz.
Üniversiteler kentlerin ekonomik ve sosyal yönden gelişmesi için büyük önem taşımaktadır. Önümüzdeki dönemde Üniversitemizin bilimsel, sanatsal ve sportif faaliyetleri ile tam anlamıyla özgürlüklerin, farklılıkların ve de katılımın en yüksek olduğu, bilim yuvası haline getirilmesini arzu ediyoruz.
Rektörümüzle ilimizde yüksek öğretim daha da ivme kazanarak Hatay’ın üniversite kenti olma yolunda mesafe kaydedeceğine inanıyoruz. Artık üniversitemizin uluslararası alanda başarılarından en çok söz edilen üniversite olması ve kamuoyunda da sinerjisi en yüksek bir kurum olması için hep birlikte mücadele edeceğiz.
Rektörümüzle birlikte eğitim kalitesinin de Türkiye’nin önde gelen üniversiteler arasında yer alacağına hiç şüphemiz yoktur.
Antakya Ticaret Borsası olarak hem ticaretinde hem de sosyal aktivitelerinde üniversiteyle olan ilişkilerimizi daha ileriye götürmeye, Üniversitemize faydalı olmaya çalışacağız. Üniversitenin hızla büyümesi ve gelişmesi, Antakya’nın da gelişmesi anlamına gelir, bizler bu anlamda elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz, bundan sonra da göstermeye devam edeceğiz. Birlik beraberlik içerisinde iyi ve güzel projelere imza atacağımıza inanıyorum.
Antakya Ticaret Borsası her zaman Mustafa Kemal Üniversitesi’ne destek vermiştir, vermeye de devam edecektir. Üniversitemiz bizim gözbebeğimizdir. Mustafa Kemal Üniversitesi’nin rektörümüzle daha ileriye gideceğine inanıyor, Rektörümüzü kutluyor ve görevinde başarılar diliyoruz. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.