ANTAKYA TİCARET VE SANAYİ ODASI İSO 500’DE HATAY’DAN 9 FİRMANIN YER ALDIĞINI AÇIKLADI

ANTAKYA TİCARET VE SANAYİ ODASI İSO 500’DE HATAY’DAN 9 FİRMANIN YER ALDIĞINI AÇIKLADI

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Hikmet Çinçin yaptığı açıklamada şu ifadeler de bulundu. Başkan Çinçin; İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) 1968 yılından bu yana aralıksız gerçekleştirdiği ve sektör için en değerli verileri oluşturan “Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” araştırmasının 2020 yılı sonuçları açıklandı. Bu yıl açıklanan listeye Hatay’dan 9 firmamız yer aldı. Bu şirketlere kurumum ve şahsım adına teşekkür ediyorum.

Bu 9 şirketin arasında yer alan Odamız Meclis Başkan Yardımcısı ve değerli Dostum Necmettin Çalışkan’ın sahibi olduğu Beyza Piliç de listede 315. sırada yer alarak bizleri bir kez daha gururlandırdı.

Sayın Çalışkanı canı gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.

Hatay’dan listeye dahil olan şirketlerin sıralaması ise şöyle: İskenderun’dan İskenderun Demir ve Çelik A.Ş. 10. sırada, İskenderun’dan Tosçelik Profil ve Sac Endüstrisi A.Ş 16. sırada, Dörtyol’dan MMK Metalurji San. Tic. ve Liman İşletmeciliği A.Ş. 59. sırada, Dörtyol’dan Atakaş Çelik San. ve Tic. A.Ş. 77. sırada, Dörtyol’dan Koç Metalurji A.Ş. 315. sırada, İskenderun’dan Tosyalı Filmaşin ve İnşaat Demir Üretim Sanayi A.Ş. 111. sırada, İskenderun’dan Tosyalı Demir Çelik Sanayi A.Ş. 138. sırada, Antakya’dan Beyza Piliç A.Ş. 315. sırada, Dörtyol’dan Tufan Endüstri Demir Çelik San. ve Tic. A.Ş. 471. sırada yer alarak, satış hacimleriyle İSO listesine girmeyi başaran firmalar arasında yer aldılar dedi. Haber: Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.