ANTAKYA TOBB AİHL FSB PROJE OKULU’NDAN İKİ TÜRKİYE DERECESİ

ANTAKYA TOBB AİHL FSB PROJE OKULU’NDAN İKİ TÜRKİYE DERECESİ

Eğitim öğretimdeki başarısının yanında okullar arası yarışmalarda elde ettiği Türkiye dereceleri ile dikkatleri üzerinde toplayan Antakya TOBB Fen ve Sosyal Bilimler Proje İmam Hatip Lisesi Tavşanlı Hayırlı Hizmetler Vakfı ve Tavşanlı İlim Yayma Cemiyeti tarafından organize edilen  5 Hafta süren Asrın Neferleri adlı etkinliklerde iki Türkiye derecesi elde etti. Türkiye geneli 17 Takımın yarıştığı etkinlikte elde edilen Türkiye 1.liği ve Türkiye  3.lüğü Antakya TOBB Fen ve Sosyal Bilimler Proje İmam Hatip Lisesinde sevinçle karşılandı.

Antakya Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İmam Hatip Lisesi FSB Proje Okulu Kütahya’da gerçekleşen online turnuvalarda 2 Türkiye derecesi elde etti. Türkiye Geneli 17 Takımın yarıştığı Tavşanlı Hayırlı Hizmetler Vakfı ve Tavşanlı İlim Yayma Cemiyeti tarafından organize edilen 5 Hafta süren Asrın neferleri adlı etkinliklerde online dersler, sunumlar, kısa filmler ve kahoot yarışması vb. çalışmaların toplamında aldıkları puanlar ile okul öğrencilerinden oluşan Ömer Muhtar Takımı Türkiye 1.si oldu.

Aynı zamanda okul öğrencilerinden oluşan LadikliAhmed Hüdai Takımı Türkiye 3.sü oldu. Ömer Muhtar takımının Üyeleri, Taha Enes Aydın, Beşir Farah, Enes Melik Bilgin Ve Abdullah Koçak’tan, LadikliAhmed Hüdai Takımının Üyeleri İse Mehmet Ali Yılmaz, Beşir Farah Ve Nazmi Şeker’den oluştu. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.