Meşale Gazetesi

ANTAKYA YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZUNA KAVUŞUYOR

ANTAKYA YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZUNA KAVUŞUYOR

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, spora katkı yapmaya ve gençleri spora teşvik etmeyi sürdürüyor. Antakya Belediyesi ve Spor Toto Teşkilat Başkanlığı işbirliğiyle yapılan Saraykent Mahallesi’nde yapımı devam eden yarı olimpik kapalı yüzme havuzunda çalışmalarda sona gelindi. Kaba inşaatı tamamen biten yüzme havuzunun boyama işlemlerine geçildi. Havuzda test amaçlı denemeler yapılmaya devam ediyor. Antakyalı vatandaşları ağırlayacak ve günde yüzlerce vatandaşa hizmet verecek havuzda herhangi bir aksilik olmasını istemeyen yetkililer, havuzu su doldurup eksikleri tespit ederek açıldıktan sonra sorunsuz olarak hizmet vermesini sağlıyor. Gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve su sporlarını sevdirmek amacıyla yapılacak tesiste 7’den 77’ye tüm vatandaşlara hizmet verilecek. Dev tesis kapılarını açmak için gün sayıyor.

ALTTAN ISITMA PRENSİBİYLE ÇALIŞACAK

Kapalı yüzme havuzu, dört mevsim kullanılması planlandığı için alttan ısıtma prensibiyle çalışacak. Yaz aylarının yanında diğer aylarda da sudan uzak kalmak istemeyen vatandaşlara hizmet verecek tesisteki eksikler ince elenip sık dokunarak tamamlanıyor.

YILMAZ: ANTAKYA’MIZA HİZMETLERİN EN GÜZELİ LAYIK

İnşaatı devam eden yüzme havuzunun yarı olimpik olacağını belirten Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, “Gençlik ve Spor Bakanlığımız bünyesinde Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile Antakya Belediyemiz arasında yapmış olduğumuz protokol çerçevesinde Saraykent Mahallesi’ne yarı olimpik kapalı yüzme havuzu çalışmalarımızı hızlı bir şekilde sürdürüyoruz. Kapalı Yüzme Havuzu tesisimizin ufak defek eksikleri kaldı. Onlar da uzman ekibimizin öncülüğünde kısa zaman içinde tamamlanacak. Tamamlandığında Antakya’mızın gençlerini su sporları ile buluşturacak muhteşem bir tesisi şehrimize kazandırmış olacağız. Çocuk, genç, yetişkin tüm hemşerilerimize hizmet verecek olan kapalı yüzme havuzumuz ile su sporu ile ilgilenen kulüplerinin antrenmanlarına da büyük katkı sağlamayı hedefliyoruz. Antakya’mızın gelişmesi, güzelleşmesi, gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak, kültür, sanat ve sporla ilgilenmelerini sağlamak amacıyla şehrimize yapacağımız yatırımlar bundan sonraki süreçte de artarak devam edecek.” dedi.Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.