ANTAKYA’DA TARIM TEMALI SERGİ

ANTAKYA’DA TARIM TEMALI SERGİ

Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı’nın düzenlediği “Çiftçi Varsa Hayat Var ” temalı 12. Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması’nda dereceye giren ve sergilenmeye değer fotoğraflar İl Müdürü Ergün Çolakoğlu, İl Müdür Yardımcıları, İlçe Müdürleri ve Şube Müdürleri tarafından İl Müdürlüğü bahçesinde açılışı yapıldı ve fotoğraflar halkın beğenisine sunuldu.

ÇOLAKOĞLU: VATANDAŞLARIMIZIN SERGİYİ BEĞENECEKLERİNİ UMUT EDİYORUM

İl Müdürü Çolakoğlu konuşmasında; “Çiftçi Varsa Hayat Var” temasıyla Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması ile toprağın ve tarımın önemi konusunda sosyal ve bireysel duyarlılığın geliştirilmesi amaçlanmaktadır. Farklı desenlerden oluşan tarım ve insan kareleri yurdumuzun zenginliğinin yanında emeğin mimarlarını da görme açısından önem arz etmektedir. İnsanlarımız bu fotoğraf sergisini gezdiklerinde bir şekilde kendilerinden bir parça bulacaklardır.

12. Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması, “Genel”, “Çiftçi”, “Öğrenci”, “Tarım ve Orman Bakanlığı Çalışanları”, “Denizbank Çalışanları” ve bu yıl konusu “Çiftçi Varsa Hayat Var” olan “Tema” olmak üzere 6 farklı kategoride gerçekleştirildi. Fotoğraf severlerimizin sergimizi beğeneceğinizi umut ediyorum. Emeği geçenlere şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.