Meşale Gazetesi

ANTAKYA’YA BAŞKAN YILMAZ DOKUNUŞU

ANTAKYA’YA BAŞKAN YILMAZ DOKUNUŞU

Antakya’nın yeniden dönüşümünün mimarı olan Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz eserleriyle Antakya’nın kaderini değiştiriyor. Açılan eğitim kurumu ile çok sayıda mezun veren, binlerce öğrenciye bilim sevgisi aşılayan Başkan Yılmaz, her mahallede oluşturduğu parklar ve spor tesisleriyle gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutarak spora yönlendiriyor. Başkan Yılmaz, Antakya’da dokunduğu her metruk alanı örnek projelerle süsleyerek halkın hizmetine sunuyor.

VATANDAŞLAR HİZMETLERDEN İSTİFADE EDİYOR

Halka nefes alabilecek alanlar oluşturmaya gayret eden ve Fen İşleri ekiplerini bu anlamda uyaran Başkan Yılmaz yeşil alan çalışmalarına hız verilmesini istedi. Sonbahar aylarında havaların da serinlemesiyle vatandaşların yeniden parklara akın edeceğini belirten Yılmaz, bu sebeple tüm parkların tertemiz ve eksiksiz olması gerektiğini belirtti.

ASFALT ÇALIŞMALARI TAM GAZ

Başkan İzzettin Yılmaz kent genelinde asfalt ihtiyacı olan mahallelerde de çalışmalarını sürdürüyor. İhtiyaca göre gerçekleşen çalışmalar ile kentte asfalt yapılmayan sokak kalmayacak.

ANTAKYA BÖLGENİN ÖRNEĞİ OLDU

Gerçekleşen hizmetlerle adından ülke genelinde söz ettiren, hizmetleriyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından da ödüllendirilen Başkan Yılmaz, Antakya Belediyesi’ni bölgenin en çalışkan belediyesi yaptı. Akdeniz Bölgesi’ne örnek olan Antakya Belediyesi’nde hizmetler dur durak bilmiyor.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN YILMAZ’A TEŞEKKÜR

Antakya’nın her mahallesinde aynı anda hizmetlerini aksatmadan sürdürülmesinde yoğun çalışmalarıyla pay sahibi olan Başkan Yılmaz, deneyimli ekibi ile birlikte her aksaklığı zamanında tespit ederek eksikleri kısa süre içinde gideriyor. Sosyal medya üzerinden, gerekse de direkt olarak vatandaşlardan aldığı istekleri kısa zaman içinde çözüme kavuşturan Başkan Yılmaz vatandaşın yüzünü güldürüyor. Antakya’ya kazandırılan eserlerden oldukça memnun olan vatandaşlar Başkan Yılmaz’a teşekkürlerini sundular. Vatandaşlar; “Kente bir çivi çakanı biz ömür boyu baştacı ederiz. Başkan İzzettin Yılmaz’ın elinin değmediği mahalle, çalışma yapılmadık sokak kalmadı. Biz Antakya Belediye Başkanımız İzzettin Yılmaz’a ve tüm ekibine teşekkür ederiz” dediler.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.