ARSUZ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NE 20.000 TL BAĞIŞ

ARSUZ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NE 20.000 TL BAĞIŞ

Arsuz İş İnsanları Derneği (ARİAD) Başkanı Adnan Ağır ve yönetim kurulu üyeleri, Arsuz İlçe Emniyet Müdürü Hasan Gün’ü ziyaret etti.

ARİAD Başkanı Adnan Ağır, “Sosyal sorumluluk bilinci ile hareket eden derneğimizin almış olduğu karar ile emniyet teşkilatımızın araç ihtiyacının karşılaması için destekte bulunmak üzere emniyet müdürümüzü ziyaret ettik. Arsuz İş İnsanları Derneği olarak 20.000 TL. destek sağladık. Her zaman emniyetimizin yanındayız. Vatanın bölünmez bütünlüğü için canları pahasına görev yapan emniyet birimlerimize de görevlerinde başarılar diliyoruz.” dedi.

ARİAD yönetimine desteklerinden dolayı teşekkür eden Arsuz İlçe Emniyet Müdürü Hasan Gün, “Kentimizde büyük bir dayanışma örneği gösteriliyor. Sivil toplum kuruluşlarının desteği emniyet teşkilatının gücüne güç katmaktadır. ARİAD her zaman emniyet teşkilatımızın yanında oldu. Destekleri için Arsuz İş İnsanları Derneği Başkanı Adnan Ağır ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.