ARTAN FİYATLARI KAYGI İLE TAKİP EDİYORUZ

ARTAN FİYATLARI KAYGI İLE TAKİP EDİYORUZ

Hatay Barosu, ülkede yaşanan ekonomik krizin vatandaşları derinden etkilediğini belirtti. Hatay Barosu “Türk lirasının yabancı paralar karşısında her saniye değer kaybetmesini, altın, dolar ve Euro’da yaşanan yükselişi ve buna bağlı artan fiyatları kaygı ile takip ediyoruz” denildi.

Hatay Barosu Başkanlığından yapılan açıklamada “Hepinizin bildiği gibi pandemi öncesinde de varlığını fazlasıyla hissettiren ekonomik kriz, pandemi ile birlikte bugün tüm meslek gruplarının ama en çok işçi, ev kadını, öğrenci, esnafın, kısaca emekçilerin hayatındaki yoksulluğu derinleştirmiştir. Markette, çarşıda, pazarda, ulaşımda, temel tüketim malzemeleri başta olmak üzere en temel hak olan ve Sosyal Devlet gereği koşulsuz ve tamamen ücretsiz olması gereken eğitim giderlerinde, sağlıkta, hak arama mercilerinde her kaleme yapılan zamlar, yaşamı her geçen gün daha da zorlaştırıyor. Rakamlar ile büyüdüğü söylenen ülke ekonomisindeki büyümeden, işçilere, emekçilere, öğrencilere pay düşmüyor. Ülkedeki yoksulluk her gün daha da derinleşiyor.

Barınamıyoruz diyen öğrenciler, geçinemiyoruz diyen emekçiler ile aynı kaygıyı taşıdığımızı, halkın hak arama mücadelesinde yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.