ASİ NEHRİ'NE DÜŞEN KADINI KURTARAN BELEDİYE PERSONELİNE İKRAMİYE

Geçtiğimiz günlerde talihsiz bir şekilde Asi Nehri’ne düşen kadın Antakya Belediyesi Temizlik İşçisi Yusuf Günal tarafından halat yardımı ile kurtarılmıştı.

ASİ NEHRİ'NE DÜŞEN KADINI KURTARAN BELEDİYE PERSONELİNE İKRAMİYE

Geçtiğimiz günlerde talihsiz bir şekilde Asi Nehri’ne düşen kadın Antakya Belediyesi Temizlik İşçisi Yusuf Günal tarafından halat yardımı ile kurtarılmıştı. Cansiperane bir şekilde kadını kurtarmak için nehir kenarına halat yardımı ile inen ve kurtarmayı başaran temizlik işçisi Günal’ı Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz ve meclis üyeleri, belediye meclis toplantısında tebrik ederek bir maaş ikramiye ile ödüllendirdi.
Antakya Belediyesi’nden yapılan açıklamada şunlar yer aldı; “Hafta sonu talihsiz bir şekilde Asi nehrine düşen hanımefendiyi görüp yardımına koşmak sureti ile kurtaran temizlik işçisi Yusuf Günal’ı Başkan Yılmaz ve belediye meclis üyeleri tebrik etti. 07 Ocak 2020 tarihinde toplanan Antakya belediyesi meclisinde Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz ve meclis üyeleri tarafından göstermiş olduğu cesaretinden dolayı tebrik edilen Günal ekstra bir maaş ikramiye ile ödüllendirildi.” HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.