ASLAN’DAN HATAY’A ‘HATIR SORMAYA’ GİDİN MESAJI

ASLAN’DAN HATAY’A ‘HATIR SORMAYA’ GİDİN MESAJI

Depremde 11 yakınını kaybeden sanatçı Uğur Aslan, magazin dünyasına çağrıda bulundu

6 Şubat depremlerinde Hatay’da 11 yakınını kaybeden ünlü sanatçı Uğur Aslan, magazin muhabirinin “Bölgede insanlar neye ihtiyaç duyuyor?” sorusuna verdiği duygusal cevapla bir kez daha dikkatleri asrın felaketinden en çok etkilenen Hatay’a çekmeyi başardı.

HATAY’IN İYİLEŞME SÜRECİNE KATKIDA BULUNUN

Depremin olduğu günden bugüne deprem bölgesinden desteğini esirgemeyen, umudu yeniden yeşertmek, iyileşmek ve iyileştirmek için özellikle memleketi Hatay’ı sık sık ziyaret eden ünlü şarkıcı, binlerce kişinin hayatını, evini, işini kaybettiği depremin ardından insanların sadece maddi yardımlarla değil, aynı zamanda manevi destekle de iyileşme sürecine katkıda bulunulması gerektiğini hatırlattı.

BÖLGEDEKİ İNSANLARIN MORALE İHTİYACI VAR

Uğur Aslan, magazin muhabirinin “Bölgede insanlar neye ihtiyaç duyuyor?” sorusuna verdiği,  “Hatır sormaya… Orada çünkü bir insan enkazı var, onu çok unutuyoruz. Keşke böyle otobüsler dolusu insanlar gitse da sadece sohbet etsinler. Eli boş gitsinler, biz ağırlarız. Ama hatır sormaya çok ihtiyaçları var” şeklindeki yanıtıyla, deprem bölgesine ihtiyaçların yanı sıra, moral desteğinin de son derece önemli olduğuna değindi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.