ATAKAN DALKILIÇ MUSA EROĞLU İLE DÜET YAPTI

ATAKAN DALKILIÇ MUSA EROĞLU İLE DÜET YAPTI

Türk Halk müziğine gönül veren İskenderunlu türkücü Atakan Dalkılıç türkü üstadı büyük usta Musa Eroğlu ile ‘böyle söyle’ adlı türküyü birlikte okuyarak, düet yaptı.

Uzun yıllardır bölgede müzik sektörünün içerisinde yer alan ve Türk Halk Müziğine gönül veren İskenderunlu türkücü Atakan Dalkılıç hayallerini süslediği türkü üstadı büyük usta Musa Eroğlu ile birlikte albüm hazırladı.

Türkiye’nin önemli üstatlarından Musa Eroğlu hocayla uzun süredir görüştüğünü belirten Atakan Dalkılıç “Her zaman bize destek verdi. Musa hocamla birlikte 5 yıldır süren albüm çalışmamızı sonuçlandırdık. 24 Ağustos’ta da sevenleriyle buluşturuyoruz. Bu çalışmamızda ASC Prodüksiyonda TRT’nin şefi Ahmet Özgün önderliğinde profesyonel bir kayıt, çalışma yaptık. Musa Eroğlu ile olan çalışma en büyük hayalimdi. Gerçekleştirdik. Bu bizim birinci Single’ımız gerçek bir albüme çeviriyoruz. Onlarda sürpriz isimler olacak. Toplamda sekiz türkülü bir albüme dönüştüreceğiz. Bunu da İskenderun’daki tüm sevenlerimize dostlarımıza duyurmuş olalım” diye konuştu.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.