“ATATÜRK BAŞKÖŞEMİZDEDİR”

“ATATÜRK BAŞKÖŞEMİZDEDİR”

Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, önceki gün yaptığı paylaşımın belli odaklar tarafından çarpıtıldığını belirterek konuya açıklık getirdi.

Sözlerinin Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e yönelik olmadığını savunan Karataş, İHA ve SİHA’larla gurur duyduğunu, ancak Atatürk’ün her zaman baş köşesinde olduğunu kaydetti. Başkan Karataş yaptığı açıklamada; “Atamız bizim her zaman başköşemizdedir. Son günlerde ülkemin gururu İHA ve SİHA’lar ile ilgili yapmış olduğum paylaşıma mesnetsiz ve art niyetli ithamlarda bulunarak Atatürk büstleri ve Cumhuriyetin temel değerlerini aşağılama amacı güttüğüm kanısına vardıklarını belirterek şahsımı ve mensubu olduğum Ak parti camiamızı töhmet altında bırakmışlardır. Savunma sanayimizin gururu ve dünya milletlerinin hayran kaldığı İHA ve SİHA’larımız ile paylaşım yaparak onur duymak her Türk vatandaşının hakkıdır.

YALAN BEYANDA BULUNANLARLA HESAPLAŞACAĞIZ

100 yıldır yapılan heykelden kastım ise; Ülkemizin muhtelif yerlerinde ucube olarak nitelendirilen, sözüm ona Aşkı, Sevgiyi veya başka bir değerleri simgeleyen heykellerdir. Cumhuriyetimizin kurucusu gazi önder Mustafa Kemal Atatürk ve onun değerlerine saygısızlık yapmayı ne ben ne benim yetiştirdiğim evlatlarım, Ailem ve çevrem aklımızdan bile geçirmedik asla ve asla geçirmeyiz bizler Atatürk ve silah arkadaşları Sevgisi ile yetişmiş asil Türk milletinin onurlu fertleriyiz. Ne zaman Hatay Büyükşehir Belediyesini hizmete davet eden bir paylaşımda bulunduysam mutlaka belli çevrelerin saldırısı veya iftirasına maruz kalıyorum. Ben her zaman hak ve hakikatleri savunup paylaşmaya devam edeceğim. Hakkımda yalan beyan düzenleyerek iftira atanlar ile ilgili yasal işlem başlatacağımı belirtir. Konu ile ilgili değerlendirmeyi siz saygıdeğer sağduyulu vatandaşlarıma bırakmak istiyorum” dedi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.