ATB’DEN VALİ DOĞAN’A ZİYARET

ATB’DEN VALİ DOĞAN’A ZİYARET

Antakya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Celal Mursaloğlu, Hatay Valisi Rahmi Doğan’a nezaket ziyaretinde bulundu. Vali Doğan’ı ziyarette ATB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mesut Güleryüz ve Mehmet Bulanık, Yönetim Kurulu Sayman Üye Gönül Uğurlu, Yönetim Kurulu Üyesi Metin Tiftikçi, Meclis Uyesi Kazım Kuseyri ile ATB Genel Sekreteri Metin Kuseyri hazır bulundu. Borsa seçimlerinde güven tazeleyerek göreve devam eden Mursaloğlu, ilk resmi ziyaretini Hatay Valisi Rahmi Doğan’a yaparken, yeni yönetimini de Vali Doğan’a tanıttı.

PROJELER KONUŞULDU

ATB Başkanı Mursaloğlu, ziyarette borsanın Antakya’da gerçekleştirdiği çalışmalardan ve projelerden bahsetti. ATB üyelerinin kalkınabilmesi için yapılacak çalışmaları Vali Doğan’a aktaran Mursaloğlu, ayrıca kabulünden dolayı da teşekkürlerini iletti. ATB heyetine ziyaretleri için teşekkür eden Vali Doğan, çalışmalarında Mursaloğlu ve yönetimine başarılar diledi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.