ATSO BAŞKANI ÇİNÇİN ANKARA’DA ÖNEMLİ GÖRÜŞMELER YAPTI

ATSO BAŞKANI ÇİNÇİN ANKARA’DA ÖNEMLİ GÖRÜŞMELER YAPTI

ATSO Başkanı Hikmet Çinçin Ankara da önemli görüşmelerde bulundu. Başkan Çinçin yaptığı açıklamada “Bir dizi ziyaret gerçekleştirmek ve Üyelerimizin sorunlarını bire bir aktarmak üzere Ankara’dayız. Ziyaretlerimiz kapsamında ilk olarak AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Hatay Damızlık Sığır Yetiştiriciliği Birlik Başkanı Lütfi Danahaliloğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Erhan Yağız ile birlikte T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Bakanımız  Bekir Pakdemirli’yi makamında ziyaret ettik.

Ziyarette  Bakanımızdan Hataylı Soğan ve Patates üretimi yapan Çiftçilerimizin yaşamış olduğu sorunlar ve çözüm önerilerimizi, Yayladağı çilek üreticilerimize fide desteği talebi ile Tarım Laboratuvarı ve İhracatçılarımızın ürünlerinin analizlerinin yapılması için gerekli olan Laboratuvar cihazları talebinde bulunduk. Bakanımız konunun yakından takipçisi olacağını bizlere iletti.  Bakanımıza göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz.. Bu ziyaretler kapsamında ikinci durağımız T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Bakan Yardımcısı aynı zamanda hemşerimiz Alpaslan Bayraktar’ı makamında ziyaret ederek Hatay’ın Enerji ve Doğalgaz yatırımları ile ilgili taleplerimizi iletme fırsatı bulduk. Bizleri Ankara ziyaretimizde bir an olsun yalnız bırakmayan, üyelerimizin ve ilimizin sorunlarını Bakanlıklara aktarma fırsatını bizlere sağlayan Millletvekili  Hüseyin Yayman’a şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum.”dedi. Haber: Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.