ATSO BAŞKANI HİKMET ÇİNÇİN “CİLVEGÖZÜ SINIR KAPISI TİCARET MERKEZİ OLSUN”

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve üyeleri Hatay ve Antakya ticaretinin canlanması için temaslarını sürdüyor.

ATSO BAŞKANI HİKMET ÇİNÇİN “CİLVEGÖZÜ SINIR KAPISI TİCARET MERKEZİ OLSUN”

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve üyeleri Hatay ve Antakya ticaretinin canlanması için temaslarını sürdüyor. Bu temaslar kapsamında geçtiğimiz gün Cilvegözü Gümrük Müdürlüğünü ve Cilvegözü Kara Hudut Kapısı Mülki İdare amirini ziyaret eden Hikmet Çinçin ve ekibi ziyaretleri sosyal medya hesaplarından duyurdu.

ATSO Başkanı Hikmet Çinçin Ziyaretler kapsamında, “Cilvegözü Sınır Kapısı Ticaret Merkezi Olsun. Biz bu hususta elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz” ifadelerini kullanırken, Hatay ve Antakya Ticareti için her daim çalışacaklarını söyledi. CİLVEGÖZÜ SINIR KAPISI TİCARET MERKEZİ OLSUN Sosyal Medya üzerinden Cilvegözü Kara Hudut Kapısı Mülki İdare Amiri ziyaretini duyuran ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Çinçin, “Odamız Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri, 9.Meslek Komite Üyeleri ve Genel Sekreterimiz ile birlikte Hatay Vali Yardımcısı Cilvegözü Kara Hudut Kapısı Mülki İdare Amiri Salih Altun’a ve Gümrük Müdürü Özer Çildaş’a ziyarette bulunarak Cilvegözü Sınır Kapısı’nın son durumu ile ilgili bilgiler aldık. Vali Yardımıcımız konuşmasında Cilvegözü Sınır Kapısında her türlü güvenlik önleminin alındığını gerçek Sanayicilere, İhracatçılara ve Ticaret Erbablarına kapılarının sonuna kadar açık olduğunu dile getirdi. Cilvegözü Sınır Kapısı’nın Ticaret Merkezi olması için ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti. Ağırlamalarından dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜ DE ZİYARET EDİLDİ Ziyaretler kapsamında Zeytindalı Gümrük Müdürlüğünü de Ziyaret eden ATSO üyeleri, “Odamız Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri, 9.Meslek Komite Üyeleri ve Genel Sekreterimiz ile birlikte Zeytindalı Gümrük Müdürü Vekili Kenan Palalı’ya ziyarette bulunarak Zeytindalı Sınır Kapısı’nın son durumu ile ilgili bilgiler aldık. Ağırlamalarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.